مراسم عزاداری حسینی در دانشکده خبر

۲۹ مهر ۱۳۹۴ | ۱۶:۲۵ کد : ۱۲۲۳۳ اخبار و رویدادها
دکتر عقیلی: پیام عاشورا را با نگاه کلامی و استدلالی در جامعه ترویج دهیم
مراسم عزاداری حسینی در دانشکده خبر

رئیس دانشکده علوم ارتباطات اجتماعی و خبر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی در مراسم عزاداری امام حسین با تاکید بر اهمیت تبیین پیام محرم و عاشورا گفت : پیام عاشورا را با نگاه علمی ، کلامی و استدلالی در جامعه ترویج دهیم. وی همچنین طی سخنانی که در روز چهارشنبه در تریبون دانشگاه که همراه با ضیافت ناهار برگزار شد افزود : رسالت و نقش حضرت زینب (س )در انتقال پیام عاشورا باید به عنوان پیچیده ترین واقعه تاریخ در جامعه بیان شود وی با یادآوری برگزاری مراسم عزاداری ماه محرم در شهر نیویورک تصریح کرد : ایرانیها با برگزاری این مراسم ها در قلب آمریکا ، پیام عاشورا را به گوش دنیا می رساند .

حجت الاسلام والمسلمین سعید قربانی از روحانیون مبلغ دینی نیز در این مراسم هدف قیام اباعبدالله الحسین را احیای امربه معروف و نهی از منکر عنوان کرد .