نهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران برتر

۰۸ دی ۱۳۹۳ | ۲۰:۵۹ کد : ۱۲۱۷۲ اخبار و رویدادها
تقدیر از جناب آقای دکتر عقیلی ریاست محترم دانشکده خبر در نهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران برتر
نهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران برتر

نهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی برگزار گردید

به همت معاونت محترم پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی نهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران برتر واحد در روز 2 شنبه مورخ 93/10/8 در سالن شهید باکری مجتمع ولی عصر (عج) در حضور معاون محترم هماهنگی استان تهران ( جناب آقای دکتر نوابخش ) و تنی چند از مسئولین سازمان مرکزی ، ریاست و معاونین واحد تهران مرکزی برگزار گردید.

در این مراسم از جناب آقای دکتر سید وحید عقیلی بعنوان پژوهشگر برتر کشوری تجلیل و تقدیر بعمل آمد .

همچنین در این مراسم از جناب آقای دکتر تژا میرفخرایی از اعضای هیات علمی دانشکده خبر بعنوان دیگر پژوهشگر برگزیده  تقدیر بعمل آمد .