دانشکده خبر برگزار می کند:مراسم نخستین سالگرد درگذشت استاد معتمدنژاد و روزدانشجو

۱۳ آذر ۱۳۹۳ | ۱۲:۵۲ کد : ۱۲۱۵۸ اخبار و رویدادها
مراسم نخستین سالگرد درگذشت دکتر معتمدنژاد پدرعلم ارتباطات درایران یکشنیه 16 آذر دردانشکده خبر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی برگزار خواهد شد.

مراسم گرامیداشت روز دانشجو و تکریم استادمعتمدنژاد دردانشکده خبربرگزار می شود.

دکتر سید وحید عقیلی رئیس دانشکده خبر درگفتگو با دانشجویان ورودی 1392 این دانشکده ضمن اعلام این خبر از مقام علمی این استاد ارجمند تجلیل کرد.

دکتر عقیلی ،استاد معتمد نژاد را اسوه اخلاق ونمونه بک استادکامل در علم ودانش معرفی کرد.ایشان خاکسپاری دکتر معتمدنژاد درروز دانشحو را یک انفاق معنا دار وسعادتی بزرگ برای استادی دانست که درتمام طول زندگی به دانشگاه ودانشجو عشق می ورزید.

ایشان همچنین به دانشجویان مژده داد که دراین مراسم خبرهای خوبی درباره این دانشکده خواهند شنید.

همچنین روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحدتهران مرکزی سخنرانان این مراسم را به شرح ذیل اعلام کرد:

دکترمجید رضائیان مشاوررییس ودبیرشورای راهبردی ارتباطات واطلاع رسانی دانشگاه آزاداسلامی،

دکترسید وحیدعقیلی رییس دانشکده خبردانشگاه آزاداسلامی واحدتهران مرکزی،

دکترسید محمد مهدی زاده مدیرگروه ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی ودکترتژا میرفخرایی عضوهیات علمی واحدتهران مرکزی.

مراسم اولین سالگرد استاد کاظم معتمدنژاد روز یکشنبه 16 آذر 1393 در دانشکده خبر دانشگاه آزاداسلامی تهران مرکزی واقع درخیابان انقلاب اسلامی-

خیابان 12 فروردین -خیابان شهید وحیدنظری نبش جاوید یکم  برگزارمیشود.