از بی‌پناهی افکار عمومی تا تقصیر بزرگ مسئولان در بروز وارونگی افکار عمومی
در نشست تخصصی «وارونگی افکار عمومی» مطرح شد:

از بی‌پناهی افکار عمومی تا تقصیر بزرگ مسئولان در بروز وارونگی افکار عمومی

ششمین نشست از مجموعه نشست‌های تخصصی دوشنبه‌های سوهانک ۸ آذر ماه، با موضوع «وارونگی افکار عمومی» در دانشکده علوم اجتماعی، ارتباطات و رسانه برگزار شد. در این برنامه که به‌صورت مجازی و در سامانه دان برگزار شد، سید نظام موسوی- سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، اکبر نصراللهی- رئیس دانشکده علوم‌اجتماعی، ارتباطات و رسانه، سپهر خلجی- مدرس دانشگاه، تعدادی از اساتید و دانشجویان رسانه حضور داشتند.

خانواده؛ عامل کلیدی در کاهش اثرات منفی شبکه های اجتماعی
عضو هیئت علمی، دانشیار جامعه شناسی و معاون دانشکده علوم اجتماعی، ارتباطات و رسانه دانشگاه آزاد تهران مرکزی؛

خانواده؛ عامل کلیدی در کاهش اثرات منفی شبکه های اجتماعی

دکتر زهرا حضرتی صومعه گفت: ما برای کاهش اثرات منفی شبکه های اجتماعی باید به دنبال عامل کلیدی به نام خانواده باشیم. خانواده می تواند در این فضا کنترل، نظارت و آموزش لازم را داشته باشد البته به شرطی که خانواده ها نیز آموزش های لازم را فرا بگیرند.

سواد ناکافی رسانه ها و مسئولان وارونگی افکار عمومی را تشدید کرده است
رییس دانشکده علوم اجتماعی ، ارتباطات و مطالعات رسانه دانشگاه آزاد اسلامی :

سواد ناکافی رسانه ها و مسئولان وارونگی افکار عمومی را تشدید کرده است

رییس دانشکده علوم اجتماعی ، ارتباطات و مطالعات رسانه دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم رونمایی از کتاب وارونگی افکار عمومی در خبرگزاری فارس گفت: غفلت از مسائل مهم به ویژه افکار عمومی و انباشت مسائل راهبردی یکی از مسائل مهم کشور بویژه رسانه ها است.

تا اقتصاد سیاسی بازآرایی نشود، رسانه‌ها در خدمت مردم قرار نخواهند گرفت
رئیس دانشگاه سوره:

تا اقتصاد سیاسی بازآرایی نشود، رسانه‌ها در خدمت مردم قرار نخواهند گرفت

عضو جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی و رییس دانشگاه سوره گفت: بسیاری از نخبگان اعتقاد دارند که فضای عمومی رسانه‌های فارسی‌زبان در خدمت منافع عمومی مردم نیست و بعضی از مواقع،‌ اشکال را به رسانه ارجاع می‌دهیم و اینکه تا اقتصاد سیاسی بازآرایی نشود، رسانه‌ها در خدمت مردم قرار نخواهند گرفت.

بازآرایی رسانه‌ای، ضرورت فوری وانکارناپذیر برای خروج از محاصره تبلیغاتی است
رئیس دانشکده علوم‌اجتماعی، ارتباطات و رسانه:

بازآرایی رسانه‌ای، ضرورت فوری وانکارناپذیر برای خروج از محاصره تبلیغاتی است

رئیس دانشکده علوم اجتماعی، ارتباطات و رسانه دانشگاه آزاد تهران مرکز گفت : بازسازی انقلابی و بازآرایی رسانه ها یک استراتژی درست برای خروج از محاصره تبلیغاتی و کسب مرجعیت رسانه ای است.

معاون مطبوعاتی از رویکردها و مقدمات لازم برای «بازآرایی نظام رسانه ای» می گوید

نشست «بازآرایی رسانه‌ای؛ ضرورت و بایسته‌ها» با سخنرانی فرشاد مهدی‌پور؛ معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اکبرنصراللهی؛ رئیس دانشکده علوم‌اجتماعی، ارتباطات و رسانه و محمدحسین ساعی؛ رییس دانشگاه سوره برگزار شد.

ادامه مطلب
بشر نیازمند تمرین شنیدن و فروتنی است/ یکی از معضلات اصلی عدم تمایز میان معرفت ها است
استادیار گروه جامعه شناسی واحد تهران مرکز دانشگاه آزاد اسلامی؛

استادیار گروه جامعه شناسی واحد تهران مرکز دانشگاه آزاد اسلامی گفت: زمانی که به تاریخ بشر می نگریم متوجه می شویم که میان معرفت ها رقابت و نزاع، ائتلاف ها، تضصادهای معرفتی و هم افزایی معرفتی وجود دارد. اختصاص به یک نوع معرفت می تواند یک زندان برای ما ایجاد کند. گاهی چراغ که راه را به ما نشان می دهد می تواند سبب نابینایی ما شود. بشر نیازمند تمرین شنیدن و فروتنی است. دکتر بهشتی کتابی درباره دکتر علی شریعتی به نام جستجوگری در مسیر شدن دارد که به گمان من این بهترین تعبیر برای آدمی است.